© Kuva: Getty Images

El Chiringuito: Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Real Madridista ensi kesänä!

Espanjasta kajahtaa. Jalkapallon keskusteluohjelma El Chiringuito väittää, että Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Real Madridista ensi kesänä.

Ohjelman mukaan Ronaldo on jo kertonut aikeistaan puheenjohtaja Florentino Pérezille. Real-pomo ei halua päästää hyökkääjää vielä ensi kesänä pois.

Ohjelma kertoo myös, että Ronaldolle on hiljattain tarjottu paranneltua sopimusta, mutta että Ronaldo ei pitänyt mistään sopimustarjouksen kohdasta. Portugalilainen kokee, ettei häntä arvosteta seurassa tarpeeksi. Arvostusta laski väitteen mukaan se, että Real tavoitteli kesällä Kylian Mbappén kaltaisia uusia hyökkääjiä – jotka olisivat kenties voineet syrjäyttää Ronaldon.

Tottenham-ottelun jälkeen Ronaldolta kysyttiin sopimusasioista. Tuolloin hän sanoi olevansa onnellinen, eikä hänen tarvitse tehdä uutta sopimusta.

Espanjassa on viime aikoina huhuiltu siihen malliin, että Real Madridin kakkosketjun pelaajat olisivat valittaneet Ronaldosta Real Madridin johdolle. Väitteen mukaan Ronaldolla on liikaa valtaa joukkueessa siihen nähden, minkä verran hänellä on kentällä annettavaa.

Ronaldo on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 13 ottelua ja tehnyt kahdeksan maalia. Seitsemässä La Liga -ottelussa maaleja on syntynyt vasta yksi.

32-vuotiaan Ronaldon nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2021.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!


Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää