Madridin derby: Real Madridin kannattajalla on baari Atléticon stadionin lähellä – ”Baariani on uhkailtu”

Atlético ja Real Madrid iskevät yhteen lauantai-iltana kauden ensimmäisessä Madridin derbyssä. Kyseessä on samalla Atléticon uuden stadionin Metropolitanon historian ensimmäinen paikalliskamppailu.

Atléticon stadionmuutto aiheutti eräälle Real Madridin kannattajalle päänvaivaa. Kyseinen kannattaja nimittäin on omistanut jopa 31 vuoden ajan Real Madrid -baarin nimenomaan Metropolitanon lähettyvillä. Akelarre-nimeä kantava baari on saanut uhkauksia Atléticon kannattajilta, jos paikka on auki lauantaina.

– Olen elänyt ja katsonut Madridin derbyjä täällä 31 vuotta ja kaikki on mennyt loistavasti. Nyt kuitenkin Atléticon stadionmuuton vuoksi he ovat tulleet minun kotiini. Olen hyvin avoin ihminen ja tulen kaikkien kanssa juttuun, mutta minua ja baariani on uhkailtu. En tiedä avaanko baaria lauantaina ollenkaan, sillä olen peloissani, totesi baarin omistava Real Madrid -kannattaja Joaquín.

Akelarre-baarin omistajia on uhkailtu väkivallalla, jos baari on auki lauantaisen Madridin derbyn aikaan. Kuva: Marca

Omistajan vaimo, Atléticoa kannattava María José Molano on samoilla linjoilla miehensä kanssa.

– Uhkaukset pelottavat, sillä niissä sanottiin, ettei minulle tehdä mitään koska olen atlética, mutta mieheni ei ole turvassa. Sanoin miehelleni, että meidän on avattava baari, koska tämä on elämäntyömme emmekä enää kykene pyörittämään tätä pitkään. On sääli, jos meidän pitää sulkea baarimme lauantaiksi. Toivottavasti uhkaukset jäävät vain sanoiksi. Täällä olisi lauantaina lapsia ja vanhuksia, jos jotain tapahtuisi, Molano päivitteli.

– Tänne tulevat ihmiset olivat sitten Atléticon, Madridin tai Barcelonan kannattajia, niin kaikki otetaan ilomielin vastaan, koska tänne tullaan nauttimaan ja juttelemaan ottelusta.

Atléticon ja Real Madridin välinen ottelu alkaa lauantai-iltana Suomen aikaa klo. 21.45.

Lähde: Marca


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!


Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää