© Kuva: Getty Images

Luis Suárez neuvoo Barcelona-hyökkääjää: ”Hänen on kuunneltava valmentajaa”

Gerard Deulofeu on pelaaja, josta povattiin aikoinaan suuria.

Deulofeua pidettiin uutena Lionel Messinä. Hänen katsottiin olevan La Masian arvokkain timantti sitten Messin. Ihan Messiä ei Deulofeusta ole tullut. Nyt miehellä on ikää 23 vuotta ja hän on ulkomaankierroksen jälkeen taas Barcelonassa.

Deulofeu on pelannut tällä kaudella 13 ottelua, joista kahdeksan La Ligassa. Vastuuta on tullut sarjapeleissä 11. eniten Barcelonan pelaajista, osittain kiitos Ousmane Dembélén loukkaantumisen. Peliajasta homma ei siis ole jäänyt kiinni.

Vuosien mittaan on toistuvasti sanottu, että Deulofeun kehitystä on hidastanut asenne. Sportille antamassaan haastattelussa Luis Suárezkin kehotti ihan julkisesti, että Deulofeun on syytä kuunnella neuvoja.

– Hän on pelannut isoissa sarjoissa. Se mitä hänen pitää tehdä, on kuunnella neuvoja. Ei vain muilta hyökkääjiltä, vaan myös valmentajalta, Suárez sanoi.

– Hän tekeekin sitä ja hän kehittyy. Hän ei ole ainoa pelaaja, jota olen neuvonut. Me kaikki teemme sitä. Kyllä ihmiset neuvovat minuakin!

Deulofeu ja Dembélé siirtyivät Barcelonaan viime kesänä. Haastattelussa Suárezilta kysyttiin, puhutaanko pukuhuoneessa paljon siirtomarkkina-asioista.

– Ei. Kesällä vähän, koska tiedetään paremmin, keitä joukkueeseen saattaa tulla. Emme me ole välinpitämättömiä sen suhteen, keitä pelaajia tulee ja keitä lähtee. Mutta tähän aikaan vuodesta emme kiinnitä asiaan huomiota, koska peleissä on ihan tarpeeksi.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!


Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää