Saksalaislehti SportBild uutisoi, että FC Barcelona on kiinnostunut Bayern Münchenin Joshua Kimmichistä. 22-vuotias nuorukainen on iästään huolimatta pelannut jo 24 ottelua Saksan maajoukkueessa ja nykyisessä seurajoukkueessaan 92 ottelua.

Kimmichin yksi suurimmista vahvuuksista on monipuolisuus. Pelipaikkavaihtoehtoja on useita, joista yleisimmät ovat oikea laitapuolustaja, keskikentän keskusta ja toppari.

Lähteen mukaan Barcelona on tekemässä Kimmichistä 50 miljoonan euron tarjousta. Huhu on kantautunut jo Bayernin urheilutoimenjohtaja Michael Reschken korviin ja häntä kyseinen summa ei vakuuta.

– Joshua on paljon arvokkaampi ja uskon, että FC Bayern ei luopuisi Joshuasta 50 miljoonalla eurolla.

Barcelonan lisäksi lähteen mukaan myös Manchester City on kilpailussa mukana. Valioliigan kärkiseuralla on kamppailussa pieni etu, sillä joukkuetta valmentaa katalonialaisillekin erittäin tuttu Pep Guardiola, joka on valmentanut Kimmichiä ennen siirtymistään Englantiin.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!