Copa pyörähti tiistai-iltana käyntiin La Liga -joukkueiden osalta.

Hyvin reservipitoisella kokoonpanolla pelannut Barcelona hoiti oman leiviskänsä odotetusti kaadettuaan Murcian vieraskentällä vakuuttavasti luvuin 3-0.

Katalaanien ensimmäisestä osumasta vastasi Paco Alcácer kauden avausmaalillaan juuri ennen puoliaikaa. Toisella jaksolla maaleista vastasivat Gerard Deulofeu ja B-joukkueesta nostettu José Arnaíz. Thomas Vermaelen pelasi ensimmäisen ottelunsa Barcelonan paidassa 591 päivään.

Alavés haki tärkeän vierasvoiton Getafesta. Baskien voittomaali syntyi vain kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

– Taas kerran meille tehtiin maali aivan ottelun lopussa, Getafen päävalmentaja José Bordalás päivitteli kamppailun jälkeen.

Valencia sai lisää ilonaiheita voitettuaan Zaragozan Romaredalla luvuin 2-0. Marcelinon miehistö siten käytännössä varmisti jatkopaikkansa. Valencian maaleista vastasivat Espanjan maajoukkueeseen noussut Rodrigo ja lisäajan pilkusta Dani Parejo.

Sevilla kaatoi alkuillasta Cartagenan vakuuttavasti vieraskentällä luvuin 3-0. Sevillan paikallisvastustaja Betis haki vierasvoiton Cádizista luvuin 2-1 Sergio Leónin osumilla.