Real Madridin Dani Ceballos sai odotetun vastaanoton Coliseumilla Getafen kannattajilta ennen seurojen välisen ottelun alkua.

Getafen kannattajat järjestivät suuren vihellyskonsertin Ceballosille, sillä keskikenttäpelaaja oli käyttäytynyt epäkunnioittavasti seuraa kohtaan puolitoista vuotta sitten. Silloin vielä kasvattiseuraansa Betisiä edustanut Ceballos haukkui Getafea madridilaisseuran tiputtua Segundaan ensimmäistä kertaa 12 vuoteen.

– Katsotaan pärjäättekö edes Segundassa. Toivottavasti seuranne katoaa kokonaan, Ceballos sanoi kauden 15-16 päätösottelun jälkeen Getafen pelaajille. Getafe olisi tarvinnut ottelusta voiton jäädäkseen pääsarjaan, mutta Betis kaatoi Getafen Sevillassa 2-1.

Ceballos onnistui suututtamaan niin Getafen pelaajat kuin kannattajatkin kommenteillaan, joita pelaaja myöhemmin pyysi anteeksi julkisesti.

Ceballos on aikaisemminkin kerännyt kyseenalaista julkisuutta muun muassa Twitter-tilinsä ansiosta, jossa hän ehti kritisoimaan esimerkiksi Barcelonaa, nykyistä työnantajaansa Real Madridia ja Cristiano Ronaldoa.

Getafen ja Real Madridin välinen ottelu jatkuu maalittomana, kun ensimmäistä jaksoa on jäljellä kymmenisen minuuttia.