© Kuva: Getty Images

El Desmarque: La Liga -seura on kiinnostunut kolmesta vapaasta agentista – saavat tehdä siirron syksyn aikana

El Desmarquen mukaan Málaga on kiinnostunut Diego CapelistaGuilherme Siqueirasta ja Patrick Ebertistä.

Málaga-puolustaja Diego González loukkasi polveaan ja joutuu olemaan sivussa tositoimista usemman kuukauden ajan. Loukkaantuminen ei ole kuitenkaan niin vakava, että Málaga saisi ostaa sen avulla kesken kauden pelaajan. Seuralla onkin toinen keino käytössään – nimittäin se, ettei Málagan kokoonpanossa ollut syyskuun alussa kuin 24 pelaajaa.

La Ligan sääntöjen mukaan joukkueessa pitää olla 25 pelaajaa. Jos joukkueessa on vähemmän pelaajia, saa seura allekirjoittaa sopimuksen syyskauden aikana työttömän pelaajan kanssa.

Capel oli lähellä siirtoa Leganésiin, mutta lopulta siirto kariutui ja entinen Espanjan maajoukkuemies jäi ilman seuraa. Atlético purki kesällä Siqueiran sopimuksen ja Ebert ei tehnyt Rayon kanssa jatkosopimusta.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää