[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Betis-Levante
Maanantaina 25.9 klo 22.00
La Liga

Real Betis alkaa pikkuhiljaa näyttää joukkueelta, joka taistelee kauden lopussa jopa europaikoista. Näytteenä tästä on upea 1-0-vierasvoitto Real Madridia vastaan edellisellä kierroksella. Kotikentällään joukkue on edelleen voittamaton ja vieraissakin tulleet kaksi tappiota ovat Barcelonaa ja Villarealia vastaan. Viime kausi päättyi sijaan 15, ja sitä on lähdetty tosiaan parantamaan täksi kaudeksi. Kotiottelut ovat tässä tavoitteessa tärkeässä roolissa, ja alku onkin lähtenyt hyvin käyntiin.

Levantekin on avannut oman kautensa upeasti. Putoajakandidaatiksi veikkailtu joukkue on pelannut ennakkoluulottomasti ja sekin on jo ehtinyt aiheuttaa harmaita hiuksia Real Madridille, pelaten 1-1-tasapelin syyskuun alkupuolella. Levante on toistaiseksi pystynyt pelaamaan ilman tappioita ja löytyykin sarjataulukon sijalta kuusi.

Huomionarvoista on, että Levante on pelannut kauden viidestä ensimmäisestä pelistään peräti neljä kotikentällä ja vain yhden vieraissa, mikä selittää ainakin pieneltä osaltaan loistavaa alkukautta. Joka tapauksessa joukkueen peli on ollut tasapainoista ja etenkin puolustuspeli on toiminut. Siitä osoituksena vain neljä päästettyä maalia viidellä ensimmäisellä kierroksella. Nähdyllä pelillä sarjapaikan uusiminen ei liene mahdottomuus. Edellisellä ottelukierroksellahan Levante murskasi kotonaan Real Sociedadin 3-0.

Poissaolot

Kotijoukkue Real Betisiltä puuttuvat Víctor Camarasa, Juan Narváez sekä Alin Tosca. Levantella poissaoloja on hieman runsaammin Jasonin, Roger Martín, Iván Lópezin sekä Jefferson Lerman muodossa.

Arvio

Real Betisin uudistunut peli-ilme lupaa hyvä koko kaudelle, kunhan avainelaajat pysyvät terveenä. Kauden alla asetetut tavoitteet voidaan saavuttaa ja kotiottelut ovat siinä tärkeässä asemassa. Viime kaudella joukkue jäi liian monta kertaa kotonaan tasapeliin, näitä pelejä on vain pakko pystyä kääntämään voitoiksi.

Levante haastaa vieraissakin tiiviillä puolustuspelillä, pystyy minimoimaan vastustajan maalipaikat ja iskemään sitten itse vastaan. Vähämaalinen ottelu luvassa, jossa marginaalit ovat pieniä, jopa yhden maalin ratkaisu on todennäköinen. Joukkueet ovat kohdanneet harvakseltaan viime vuosina, Ja Real Betis on ollut niskan päällä edellisissä kohtaamisissa kolmella voitollaan ja kahdella tasapelillä.

Real Betis voittaa
Kerroin 1.81

Levante alle 0.5 maalia
Kerroin 2.29

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]