La Ligassa pelataan tällä hetkellä päivästä toiseen. Valencia ja Málaga potkaisivat liikkeelle viidennen sarjakierroksen ottelulla, joka päättyi kotijoukkueen selvään 5–0-voittoon.

Italialaishyökkääjä Simone Zaza iski hattutempun reilun 36 000 katsojan edessä. Maalitilastoon pääsivät myös Santi Mina ja vaihtopelaaja Rodrigo.

Voitto oli mannaa Valencialle, joka oli päätynyt kolmessa edellisessä liigakamppailussaan tasapeliin. Málagalla puolestaan ei mene häävisti, sillä joukkue on hävinnyt kaikki tämän kauden viisi peliään liigassa.

OptaJose

@OptaJose
3 - Simone Zaza has scored his first ever league hat-trick (La Liga, Serie A and Premier League). Predatory.

Mina vei Valencian johtoon reilun vartin pelin jälkeen, kun hän puski Carlos Solerin keskittämän pallon verkkoon.

Avausjaksolla myös Zaza oli lähellä maalintekoa. Toisessa päässä maalivahti Neto torjui Álex Mulan ja Diego Rolánin yritykset.

Jälkimmäinen puoliaika oli Zazan täydellistä näytöstä. Takana oli 54 minuuttia, kun mies avasi maalihanat takatolpalta Solerin syötöstä.

Kuusi minuuttia myöhemmin Zaza puski pallon verkkoon ja kruunasi iltansa pian sen jälkeen kolmanteen osumaan. Hänen ammattilaisuransa ensimmäinen hattutemppu syntyi vain kahdeksassa minuutissa.

Yleisö osoitti Zazalle suosiota seisaaltaan, kun tämä vaihdettiin kentältä pois 67. minuutilla. Tilalle tullut Rodrigo kävi kaunistelemassa lukemia 86. minuutilla Gonçalo Guedesin hyvästä esityöstä.

Ennen ottelun alkamista pidettiin hiljainen hetki aiemmin tässä kuussa kuoliaaksi puukotetun poliisin Blas Gámezin muistoksi.

Valencia – Málaga 5–0 (1–0)
1–0 Santi Mina (17 min)
2–0 Simone Zaza (55 min)
3–0 Simone Zaza (61 min)
4–0 Simone Zaza (63 min)
5–0 Rodrigo (86 min)