[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Malaga-Las Palmas
Maanantaina 11.9 klo 22.00
La Liga

La Ligan kolmannen ottelukierroksen päättävät vielä ilman avausvoittoa olevat Malaga sekä Las Palmas. Ottelusta on odotettavissa viihdyttävä kamppailu, jossa maalimäärien voi olettaa nousevan kohtalaisen suureksi.

Malagan kausi on alkanut todella kurjasti. Tappiot alkukaudesta tulivat niin Eibarille kuin Gironallekin 1-0-lukemin. Pahinta tästä tekee se, että juuri näitä joukkueita vastaan Malagan tulisi ottaa pisteitä kauden aikana. Nyt oma maalisarake näyttää edelleen nollaa tehtyä maalia ja pistesarake tyhjää.

Las Palmasin kausi ei sekään ole alkanut yhtään sen paremmin. Ensin joukkue hävisi Valencialle niukasti 1-0, mutta sen jälkeen Atletico Madrid pöllytti joukkuetta omalla kotikentällään rumin 1-5 lukemin. Viime keväänä alkanut alamäki näyttäisi jatkuvan edelleen. Viime kaudella joukkue onnistui nappaamaan vain yhden vierasvoiton, eikä tästä kaudesta nähdyn perusteella ole odotettavissa paljoakaan parempaa.

Poissaolot

Malagalta sivussa ovat Miguel Torres, Jony, Diego Rolan sekä Adalberto Penaranda. Ei välttämättä avauskokoonpanon miehiä, mutta rotaation ja joukkueen leveyden kannalta menetyksiä. Las Palmasista puolestaan sivussa ovat Leandro Chichizola, Vitolo sekä Sergi Samper. Chichizolan ja Vitolon tilannetta tarkkaillaan päivittäin, joten heidän tilanteensa kannattaa tarkistaa pelipäivänä.

Arvio

Kuten todettua, molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa mollivoittoisesti. Jommankumman joukkueen tuska kasvaa entisestään, sillä tasapelin mahdollisuus on kohtalaisen pieni. Edelliset keskinäiset kohtaamiset ovat menneet kotipainotteisesti ja Las Palmasin syvenevä alamäki avannee Malagalle useita paikkoja saada se kauden avausmaali. Ottelusta voi kehkeytyä maalirikas ilottelu, etenkin jos Las Palmasilta puuttuvat loukkaantuneena olevat avainmiehet.

Yli 3.5 maalia
Kerroin 3.25

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]