Atlético Madridilla on edessä kova kamppailu, jotta se saa pidettyä kiinni belgialaisesta Yannick Carrascosta. Italialaisen Calciomercaton mukaan Arsenal ja Bayern München harkitsevat suuren tarjouksen tekemistä pelaajasta.

Lähde uutisoi, että iso osa Carrascon tulevaisuudesta riippuu toisesta laitahyökkääjästä Alexis Sánchezista. Chileläisen on huhuttu lähtevän Arsenalista jo pitkään ja näin tapahtuessa lontoolaisseuran ykköstavoite hänen korvaajaksi olisi Carrasco.

Sánchezin todennäköisimpänä kohteena siirron tapahtuessa on kerrottu olevan Manchester City tai Bayern München. Saksalaisseura tekee kaikkensa saadakseen Arsenal-pelaajan itselleen, mutta jos se epäonnistuu siinä, tulee Carrascosta saksalaisseuran uusi vaihtoehto hyökkäystä vahvistamaan.

Atlético Madridilla ei ole varaa menettää avainpelaajiaan kesän aikana. Sen siirtokielto on voimassa vielä tammikuuhun 2018 asti, joten seura ei saisi hankittua korvaajaa lähtijälle.

Atlético Madrid hankki Carrascon kesällä 2015 AS Monacosta. Päättyneellä La Liga -kaudella hän pelasi 35 ottelua ja onnistui maalinteossa kymmenen kertaa.