Álvaro Moratan paluu Real Madridiin on ollut kaksijakoinen. Joukkueen esitykset kulkevat, hyökkääjä tekee hyvin maaleja, mutta vastuuta on tullut koko kauden melko vähän. Morata on saanut vasta 16 eniten minuutteja madridilaisjoukkueesta.

Hänen on jo pitkään uutisoitu olevan kyllästynyt vähäiseen vastuuseen ja tahtovan siirtyä kesällä uuteen osoitteeseen. Real Madrid -valmentaja Zinédine Zidanen ja seuran presidentti Florentino Pérezin on uskottu hyväksyneen 24-vuotiaan hyökkääjän siirtopyynnön, kunhan Real Madrid saa hänestä tarpeeksi rahaa. Pelaajalla on sopimusta nykyisen seuransa kanssa vielä vuoteen 2021, joten halvalla hän tuskin lähtee.

Nyt pelaajan lähtöhuhut ovat voimistuneet entisestään, sillä Morata alkoi perjantaina seuraamaan kuvapalvelu Instagramissa jokaista Chelsean pelaajaa. Lontoolaisseura on jo varmistanut Valioliigan mestaruuden 2016-17 ja heidän uskotaan etsivän uutta ykköshyökkääjää Kiinaan huhutun Diego Costan tilalle. Antonio Conte tiedetään ihailevan espanjalaista, sillä hän hankki pelaajan aikoinaan Juventukseen.

Sosiaalisessa mediassa Moratan toimet on tulkittu merkkinä siirrosta.

D🏁/Free 🇵🇸

@DopeeItsD
Getting to know his new teammates RT @ChelseaAlerts: Alvaro Morata just went and followed all the Chelsea boys on IG

Morata on Euroopan top 5 -sarjojen toiseksi tehokkain hyökkääjä peliaikaan suhteutettuna. Hän on viimeistellyt La Ligassa 15 maalia vain 1256 minuutissa.