© Kuva: Getty Images

Sevillan Jorge Sampaoli uskoo huimaan nousuun Real Madridia vastaan Copassa

Sevilla lähtee hakemaan huomenna mahdottoman tuntuista jatkopaikkaa Copan neljännesvälierien toisessa osassa, kun Real Madrid saapuu Ramón Sánchez Pizjuánille kolmen maalin etumatkan turvin.

Real Madrid voitti avausosan kotonaan Bernabéulla tylysti lukemin 3-0, mutta Sevillan Jorge Sampaoli ei suostu luovuttamaan. 56-vuotias argentiinalaisluotsi kuitenkin myöntää sunnuntain sarjakohtaamisen olevan luokkaa tärkeämpi.

Sampaoli puhui median edustajille aikaisemmin tänään Sevillassa.

– Aiomme pelata sellaisen ottelun, jonka avulla voimme taistella jatkoonpääsystä. Tiedämme sen olevan hyvin vaikeaa ja haastavaa. Meillä on kuitenkin valtava halu pelata loistava ottelu vaikeaa vastustajaa vastaan. Sunnuntain sarjakohtaaminen heitä vastaan on meille kuitenkin finaali. Voittamalla nousemme pisteen päähän heistä.

– Kohtaamme maailman parhaan joukkueen. Real Madrid on huimassa vireessä, mutta meidän pitää pelata omalla tavallamme. Yksi heidän maali huomenna lopettanee otteluparin, joten meidän on pakko pitää se ajatuksissamme.

Sevilla isännöi Real Madridia huomisiltana klo. 22.15 Suomen aikaa alkaen.