Real Sociedad matkustaa Bilbaoon San Mamésille sunnuntaina, kun Athletic isännöi kauden ensimmäistä baskiderbyä. Kolmisen viikkoa sitten pelikuntoon kuntoutunut Sergio Canales kommentoi tulevaa derbyä Diario Vascon verkkosivuilla.

– Meidän pitää osoittaa kentällä paras tasomme, jotta voimme voittaa sunnuntaina. Tämä ottelu on erilainen ja ilman muuta kyseessä on pakkovoiton paikka. Athletic pelaa huimalla intensiteetillä ja erikoistilanteet ovat heidän vahvuutensa. He ovat siinä parhaimmillaan, mutta meidän pitää tiedostaa olevamme vaarallinen joukkue itseluottamuksen kanssa ja lähdemme voittamaan kamppailun.

– Pelaamme sunnuntaina omalla pelitavallamme, joka on paras tapa aiheuttaa harmia Athleticille. Pelasimme kaksi viikkoa sitten viime ottelussamme Betisiä vastaan todella hyvän ottelun. Maajoukkuetauko tuli hyvään paikkaan, koska olemme pystyneet käymään läpi aiemmin tekemämme virheet. Olemme tietoisia, että tuleva derby on todella erilainen verrattessa muihin otteluihin ja menemme puolustamaan logoamme San Mamésille.

Athletic ja Real Sociedad iskevät yhteen San Mamésilla Bilbaossa sunnuntaina klo 17.15 alkaen.l