Real Madrid joutui taipumaan pistejakoon lauantaina Kanariansaarilla Las Palmasia vastaan. Yksi pettyneimmistä oli varmasti joukkueen ykköstähti Cristiano Ronaldo, joka otettiin kentältä 20 minuuttia ennen täyttä aikaa Realin vielä johtaessa peliä 2-1.

Portugalilainen oli silmin nähden tyytymätön päävalmentaja Zinédine Zidanen ratkaisuun, mutta Ronaldon äiti Dolores Aveiro jakoi pojalleen äidillisiä ohjeita vielä kesken ottelun sosiaalisen median välityksellä.

Dolores Aveiro

@DoloresAveiro
Nunca abaixe a cabeça

 

”Älä koskaan roikota päätäsi”, tai vielä vapaammin suomennettuna ”Pidä aina pää pystyssä”, Cristianon äiti neuvoi poikaansa ja liitti kuvakaappauksen mukaan viestiinsä. Kommenttikentän toisen kuvan välityksellä Ronaldon pettymys paistaa vielä selvemmin jokaiselle sohvalle saakka.

Dolores Aveiro on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja on kannustanut poikaansa julkisesti usein aiemminkin.