Real Madrid kärsi toisen pistemenetyksen putkeen, kun Las Palmas onnistui myöhään eilisiltana nappaamaan pisteen sarjakärjeltä tasapelin muodossa. Zinédine Zidane kommentoi lehdistötilaisuudessa ottelun kulkua, joukkueensa peliesitystä ja puhuttanutta Cristiano Ronaldon vaihtoa, kun lusitaani otettiin kentältä pois kaksikymmentä minuuttia ennen loppua johtoasemassa.

– En tykännyt kahdesta maalista, jotka päästimme. Pelasimme kuitenkin pelillisesti hyvän ottelun alusta loppuun. Keskiviikkona Villarreal-ottelussa ensimmäinen jakso oli vaikea, mutta tänään ei ollut ollenkaan. Pelasimme hyvää jalkapalloa ja loimme useita maalintekopaikkoja. Ottelu oli kontrollissamme, mutta meiltä puuttui keskittyminen. Olen kuitenkin kaikilta osin tyytyväinen otteluun, jonka pelasimme.

Zidane kommentoi Ronaldon vaihtoa lyhyesti tilaisuudessa, koska kyseinen vaihto herätti espanjalaismediassa pienoisen kohun totuttuun tapaan.

– Pelaamme tiistaina Dortmundia vastaan ja mielestäni oli paras vaihtoehto lepuuttaa Cristianoa. Hän haluaa pelata jatkuvasti, mutta meidän pitää miettiä pelaajan parasta. Hänen pitää levätä ja ajatella tiistaita.

– Joukkueelta ei puuttunut kunnianhimoa. Teimme kentällä sen, mitä ennen ottelua halusimme, mutta tietenkin jos päästää kaksi maalia, niin kaikki eivät menneet odotuksien mukaan. Las Palmas oli hyvä vastustaja, he kehittyvät ja ovat sarjataulukossa kärkipäässä. Aina joskus meillä on mahdollisuus voittaa, mutta emme pääse tavoitteeseemme. Meidän pitää kuitenkin jatkaa työskentelyä, totesi ensimmäistä kokonaista kautta valkopaitojen peräsimessä aloitteleva Zidane.