La Liga tutkii kahta ottelua mahdollisten järjestettyjen tulosten vuoksi. Kyseessä ovat Real Sociedadin ja Rayo Vallecanon 2-1 -lopputulokseen päättynyt peli viime sunnuntailta, sekä kierroksen 36 kohtaaminen Granadan ja Las Palmasin välillä.

Las Palmas johti ottelua Jonathan Vieran tekemällä kahdella maalilla jo 12. minuutin jälkeen, mutta isäntäjoukkue Granada nousi tasoihin ensimmäisen jakson puoliväliin mennessä. 70. minuutilla Granada nousi voittoon Ricardo Costan maalilla. Ottelun sanotaan olevan tutkinnan alla puoliaikatilanteen ja lopputuloksen järjestelyepäilyiden vuoksi.

Granada oli kyseisen ottelun aikaan vaarassa pudota sarjasta, kun taas Las Palmasille ottelu oli sijoitusten kannalta merkityksetön.

Real Sociedadin ja Rayo Vallecanon ottelussa taas kerrotaan vedonlyönnin kotijoukkueen voiton puolesta nousseen epänormaalille tasolle päivää ennen peliä. AS:n mukaan tästä ottelusta ei kuitenkaan ole käynnistetty erityistä tutkintaa, eikä varsinkaan syytetty ketään.