Pedro iski myöhään tiistai-iltana Barcelonalle voiton Uefa Super Cupissa. Laitahyökkääjä viimeisteli jatkoajalla 5-4-maalin, joka jäi ottelun viimeiseksi. Samalla osuma saattoi jäädä Pedron Barca-uran viimeiseksi.

Pedro on viime viikkoina yhdistetty vahvasti Manchester Unitediin. Joidenkin tietojen mukaan seurat ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta. Ennen tiistain ottelua Barcan tekninen johtaja Robert Fernández sanoi Pedron pyytäneen siirtoa.

– En ole täysin tyytyväinen tilanteeseen. Robert Fernández sanoi jotain sellaista, mistä hän ei tiedä mitään. Puhuin kapteenien, puheenjohtajan ja valmentajan kanssa. En ymmärrä, miksi hän (Fernández) käytti niitä sanoja, Pedro sanoi ottelun jälkeen.

Uefa Super Cupissa Pedro ei ollut avauskokoonpanossa, vaikka Neymar oli kokonaan sivussa sikotaudin takia. Paikan hyökkäyskolmikossa Lionel Messin ja Luis Suárezin kanssa sai Rafinha. Barca-johdolla ja Pedrolla oli eriävät näkemykset asiasta.

– Pedro ei pystynyt harjoittelemaan lihaskivun takia kahtena viime päivänä. Tein parhaaksi kokemani ratkaisun ja tekisin saman ratkaisun uudestaan, päävalmentaja Luis Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Pedron penkitys oli pelkästään taktinen päätös. Meillä on kokoonpanossa paljon pelaajia, ja avaukseen pääseminen on vaikeaa. (Penkityksellä) ei ollut mitään tekemistä Pedron lähtemisen kanssa, Barcan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu puolestaan sanoi Antena 3:lle.

– Olin vihainen, kun sain tietää olevani penkillä. En halua jättää Barcelonaa, mutta tilanne on vaikea. Kyse ei ole rahasta, vaan jatkuvuudesta. Haluan pelata. Olen odottanut kauan, mutta Luis Enrique suosii muita pelaajia, Pedro pyöritteli.