Santiago Bernabéun yleisö on ottanut viime aikoina Gareth Balen silmätikukseen. Viikko sitten Valenciaa vastaan Bale ei syöttänyt 2v1-hyökkäyksessä Karim Benzemalle, ja tilanne kuivui kasaan. Eilisessä ottelussa Espanyolia vastaan Bale haki oma ratkaisua, mikä sai syöttöä odottaneen Cristiano Ronaldon elehtimään turhautuneena. Molemmilla kerroilla yleisö reagoi Balen epäonnistuneeseen ratkaisuun vihellyskonsertilla.

Madridilaislehti Marca uutisoi hiljattain, että Ronaldon ja Balen välille olisi syntynyt kitkaa walesilaisen itsekkyyden takia. Eilisen Espanyol-ottelun jälkeen Real-luotsi Carlo Ancelotti vakuutti, ettei mitään erimielisyyksiä ole.

– Bale pelasi erittäin hyvän ottelun. Hän teki maalin ja alusti avausosuman. Kannattajat vaativat häntä syöttämään Cristianolle, mutta hyökkäyspään pelaajat haluavat aina tehdä maalin, kun he pääsevät maalipaikkaan. Altruismi (muita kuin itseä hyödyttävä toiminta) on tärkeää. Jos joku on itsekäs, me korjaamme asian. Ihmiset vaativat paljon tärkeiltä pelaajilta, ja Bale on yksi heistä.

– (Balen ja Ronaldon) välinen suhde on hyvä. Me kaikki teemme töitä saman tavoitteen eteen. Se tavoite on viedä Real Madrid huipulle. Minun ei tarvitse puhua tästä.

Ottelun jälkeen haastateltiin myös Iscoa, joka oli samoilla linjoilla Ancelottin kanssa Balen ratkaisusta.

– Se oli nopea hyökkäys. Hän oli läpi ja päätti laukoa. En usko, että hän tiesi Cristianon olevan hänen vierellään.