Hurjan määrän maaleja kahdessa viime ottelussaan takonut Real Madrid kohtaa tänään Elchen. Avauskierroksella Elche hävisi Barcelonalle 0-3. Paneeko Real paremmaksi?

Poissaolot

Real Madrid

Jesé (loukkaantunut)
Sami Khedira (loukkaantunut)
Pepe (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)
Sergio Ramos (loukkaantunut, mahdollisesti pelikunnossa)

Elche

Edelliset ottelut

Real Madrid

Deportivo La Coruña – Real Madrid 2-8 (La Liga, 20.9.14)
Real Madrid – Basel 5-1 (Mestarien liiga, 16.9.14)
Real Madrid – Atlético Madrid 1-2 (La Liga, 13.9.14)

Elche

Elche – Eibar 0-2 (La Liga, 19.9.14)
Rayo Vallecano – Elche 2-3 (La Liga, 14.9.14)
Elche – Granada 1-1 (La Liga, 1.9.14)

Edellinen keskinäinen ottelu

Real Madrid – Elche 3-0 (La Liga, 22.2.14)

Arvio

Real Madridin hyökkäyskoneistolle ei juuri nyt näytä löytyvän pysäyttäjää. Mestarien liigassa Los Blancos murjoi Baselin lukemin 5-1. Viime viikonloppuna Real paukutti peräti kahdeksan osumaa Deportivo La Coruñan verkkoon. Kaiken lisäksi tehot eivät ole olleet yksin Cristiano Roanldon harteilla. Taustatukea ovat antaneet Karim Benzema, Gareth Bale, James Rodríguez ja Javier Hernández.

Näillä näkymin Realin alakerta menee jokseenkin uusiksi. Marca uutisoi, että Keylor Navas aloittaisi maalissa. Lisäksi Pepen ja Sergio Ramosin pelaaminen on epävarmaa, joten toppariparina saatetaan nähdä Raphaël Varane ja Nacho Fernández. Toppariparin ja maalivahdin muuttuminen kertaheitolla saattaa olla Elchelle pieni mahdollisuus yllätykseen.

Realin murskavoittojen varjoon on jäänyt se, että joukkue antaa edelleen vastustajilleen luvattoman paljon maalipaikkoja. Basel yritti 16 kertaa maalintekoa, Deporkin 14. Vastustajan maalipaikkojen suurella määrällä ei tosin ole merkitystä, jos Realin hyökkäyksen tehot pysyvät nykyisellä tasolla.

Elche on aloittanut kauden kohtuullisesti. Nejästä ottelusta joukkue on saalistanut neljä pistettä. Toisaalta Elche on jo kohdannut Barcelonan. Fran Escribán ryhmä on jäänyt kahdesti nollille, ja omiin on mennyt jo kahdeksan osumaa. Se ei lupaa hyvää, kun tiedetään Realin hyökkäyspotentiaali. Mikäli ihmeitä ei tapahdu, Real voittaa rutiinilla.