Espanjan tarina Brasilian MM-turnauksessa päättyi Chile-tappioon. Toki jäljellä on vielä ottelu Australiaa vastaan, mutta jatkopeleihin ei Espanja enää voi yltää.

– Jos MM-kisoissa häviää kaksi ensimmäistä ottelua, se kertoo kaiken. Pyydämme ihmisiltä anteeksiantoa. Toivottavasti he tietävät, että teimme kaiken mahdollisen. Sitä ei vain ollut tarkoitettu, Espanjan ja Real Madridin maalivahti Iker Casillas sanoi Chile-ottelun jälkeen.

– Olemme ensimmäisinä vastuussa. Tämä oli suuri isku, mutta meidän on otettava se vastaan. Mielestäni meidän ei tarvitse puhua siitä. Tämä ei ole oikea päivä lähteä syyttämään ihmisiä ja keskustelemaan siitä, tarvitseeko tehdä muutoksia.

– Jotkut pelaajat ovat yli 30-vuotiaita. Valmentaja tekee päätökset, ja me kunnioitamme niitä. Oliko tämä viimeinen otteluni? En tiedä, saa nähdä. Tämä ryhmä ei ansaitse tällaista päätöstä.

– Nyt meidän on yritettävä saada mahdollisimman hyvä tulos Australiaa vastaan. Voimme vain onnitella Chileä ja katsoa tulevaisuuteen. Chile pelasi erittäin hyvin.

– Kun MM-kisoissa ei ole tuuria eikä ole parhaimmillaan, näin käy. Kukaan ei odottanut tätä.