Espanjalaismedian tietojen mukaan Englannin Valioliigan Manchester United on vakavissaan Real Madridin Sami Khediran ja Ángel di Marían kintereillä. Tietojen mukaan ManU olisi tekemässä kaksikosta tarjousta ja tavoittelee molempia riveihinsä jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Mundo Deportivo kertoo, että tarjousten suuruuskin on jo tiedossa. Lehden mukaan ManU on valmis maksamaan Khedirasta 42 miljoonaa euroa ja di Maríasta tasan puolta pienemmän summan eli 21 miljoonaa.

Lehti kertoo edelleen, että ManU-manageri David Moyesin oikea käsi Phil Neville oli paikan päällä tarkkailemassa kaksikkoa taannoisessa Sevilla-ottelussa.

Kesällä 2010 Stuttgartista siirtynyt 26-vuotias Khedira on kuluvalla kaudella kuulunut suhteellisen säännöllisesti Realin kokoonpanoon pelaten kymmenessä La Ligan ottelussa ja avausmiehistössä kaikissa neljässä Mestarien liigan ottelussa.

Samaan aikaan Realin riveihin Khediran kanssa siirtynyt 25-vuotias di María on pelannut kuluvalla kaudella 12:ssa La Ligan ottelussa ja niin ikään kaikissa neljässä Mestarien liigan kamppailussa. Laituri on onnistunut myös maalinteossa kaikkiaan kolmesti.