Barcelona joutui maksamaan kovan hinnan kolmesta sarjapisteestä lauantain ottelussa Almeríaa vastaan. Lionel Messi teki ottelun avausmaalin mutta loukkaantui hetkeä myöhemmin.

Seura tiedotti verkkosivuillaan, että Messi kärsii oikean reiden lihasvammasta. Sunnuntain testeissä selvisi, että sairausloman pituus on 2-3 viikkoa.

– Leo Messillä on lievä lihasvamma oikeassa reidessä. Argentiinalainen on sivussa kaksi tai kolme viikkoa, seura tiedotti verkkosivuillaan.

Messiltä jää väliin tulevan viikon ottelut Celticiä ja Real Valladolidia vastaan. Hänen odotetaan olevan pelikunnossa 19. lokakuuta, jolloin Barcelona matkaa Osasunan vieraaksi.

Monta vuotta terveenä pysynyt Messi on viime aikoina kärsinyt useista loukkaantumisista. Viime kauden lopussa hyökkääjä menetti monta ottelua jalan lihasvamman takia. Tämän kauden alussa Messi loukkasi niin ikään jalkaansa Super Cupin ottelussa.

Messi johtaa La Ligan maalipörssiä yhdessä Diego Costan kanssa. Molemmat ovat osuneet kahdeksan kertaa. Mestarien liigassa Messi johtaa kolmella maalilla maalipörssiä yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa.