Atlético Madrid aloitti Mestarien liiga -taipaleensa 3-1-voitolla Zenitistä. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone oli tyytyväinen pelin jälkeen.

– Dominoimme ensimmäistä puoliaikaa. Vaikka meillä oli vaikeuksia luoda paikkoja, olin koko ajan varma, että teemme maalin. Zenit paransi peliään toisella puoliajalla ja onnistui tasoituksessa. Me reagoimme erittäin hyvin.

– Kun on vahva ryhmä pelaajia, joukkue reagoi hyvin. Tarvitsemme kaikkia kynnelle kykeneviä ja paljon vaihtoehtoja turnauksen ajan. Arda Turanin maali oli hyvä esimerkki nälästämme. Emme koskaan pysähdy, ennen kuin saamme haluamamme.

Lopuksi Simeone vieritti paineita lohkon kahdelle muulle ennakkoon vahvalle joukkueelle.

– Zenit ja Porto ovat meitä kokeneempia. Monelle meidän pelaajistamme Zenit-ottelu oli ensimmäinen Mestarien liigassa. Mutta me kehitymme koko ajan.