Barcelonan hyökkääjä Lionel Messi ei malttanut olla pilailematta seurakaverinsa Gerard Piquén kustannuksella, kun PSG:n riveihin aiemmin tänä kesänä siirtynyt Neymar kävi vierailulla.

Messi julkaisi tiistai-iltana Instagramissa yhteiskuvan Neymarin ja Luis Suárezin kanssa. Saatetekstiksi hän kirjoitti ”volvió” eli suomeksi sanottuna ”hän palasi”.

Kolme nauravaa hymiötä mukaan lisännyt argentiinalainen merkitsi päivitykseensä myös Piquén varmistaen samalla, että tämä näkee kuvan. Kuva keräsi miljoona tykkäystä alle tunnissa.

Ennen Neymarin siirtoa Piqué julkaisi sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan kaksikosta ja kirjoitti ”hän jää”. Mies kuitenkin tiesi jo siinä vaiheessa brasilialaisen lähdöstä.

– ”Hän jää” -twiitin julkaisupäivänä tiesin jo 100-prosenttisesti, että hän lähtee, mutta se oli viimeinen yritykseni (saada hänet jäämään). Hän suuttui minulle. Olen varma, että hänellä oli omat syynsä, Pique selvitti aiemmin.

Espanjalaisen mukaan Neymaria ei kannata tuomita, koska hän teki ”rohkean” ratkaisun siirtyessään Paris Saint-Germainin paitaan.

– Hän pelasi todella hyvin meidän riveissämme ja on nyt jättänyt rahaa pankkiin, samalla kun me muistelemme häntä lämmöllä.