Real Madrid voitti ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen Supercopan kaadettuaan Barcelonan Bernabéun keskiviikkoisessa illassa luvuin 2-0. Zinédine Zidanen miehistö voitti siten Barcelonan jopa yhteismaalein 5-1.

Ottelu alkoi ryminällä. Kataloniassa sunnuntaina Barcelonan verkkoon komean maalin iskenyt Marco Asensio kuritti Barcelonaa jälleen – tällä kertaa vielä kauniimmalla osumalla. Kova ja ennen kaikkea tarkka laukaus upposi Marc-André ter Stegenin selän taakse ja Bernabéu repesi liitoksistaan.

Barcelona oli ensimmäiset puoli tuntia täysin jyrän alla. Katalaanit eivät kyenneet rakentamaan peliään Madridin kovan prässin alaisuudessa ja Barcelonalla teki tiukkaa päästä keskialueelta ylöspäin organisoiduilla hyökkäyksillä. Barcelona sai pelin juonesta kiinni avausjakson lopulla, mutta Madrid onnistui kuitenkin tuhoamaan vieraidensa hyvän hetken Karim Benzeman täysosumalla.

Ranskalaiskärki sai syötön boksin keskustaan Marcelolta ja Benzeman taakseen unohtanut Samuel Umtiti sai huomata, kun maanmies teki ottelun viimeisen maalin.

Toisella jaksolla kummallakin oli muutamat loistavat maalipaikat, mutta tolpat estivät lisäosumat. Lionel Messi laukoi komean juoksun jälkeen pelivälineen ylärimaan ja hieman myöhemmin Lucas Vázquezin yritys pysähtyi tolppaan. Barcelona sai ottelussa myös hieman jobinpostia, kun Gerard Piqué loukkasi jalkaansa ja joutui tulemaan vaihtoon toisen puoliskon avausminuuteilla. Myös Luis Suárez sai kolhun vartti ennen loppua, mutta sinnitteli kentällä päätösvihellykseen saakka.

Theo Hernández ja Dani Ceballos debytoivat kummatkin Madridin paidassa kilpailullisessa ottelussa, kun Zidane laittoi kaksikon kentälle hieman ennen loppua.