Real Madridin valmentaja Zinédine Zidane osallistui lehdistötilaisuuteen Yhdysvalloissa tappiollisen Manchester City -ottelun jälkeen.

Mediaa kiinnosti eniten joukkueen suunnitelmat siirtomarkkinoilla. Viime aikoina on huhuttu, että Real Madrid olisi jopa varmistanut AS Monacon 18-vuotiaan hyökkääjälupauksen Kylian Mbappén hankinnan.

Useissa uutisissa on myös kerrottu, että Mbappén siirron myötä Real Madrid aikoo myydä yhden pelaajan Gareth Balen, Karim Benzeman ja Cristiano Ronaldon muodostamasta BBC-triosta. Zidane kuitenkin teki selväksi, että jos asia on hänestä kiinni, niin ketään heistä ei olla myymässä.

– Toivotaan, että kaikki BBC:n jäsenet pysyvät täällä. Tahdon BBC:n jäävän, Zidane vakuutti Goalin mukaan.

– Sama pätee myös muihin pelaajiin, jotka ovat täällä.

Tämän jälkeen Zidanelta kysyttiin suoraan Mbappén siirrosta.

– Olen valmentaja, joten teidän tulee kysyä joltain muulta tuosta aiheesta.

– Työskentelemme asioiden eteen, joten tulemme näkemään mitä tapahtuu, ranskalaisvalmentaja paljasti.

Siirtohuhujen jälkeen häneltä kysyttiin myös itse pelistä. Zidane myönsi, että tappio harmittaa aina, mutta hän korosti ottelun vähäistä merkitystä ja sitä, että joukkue vasta valmistautuu tosipeleihin.

– En ole tietenkään tyytyväinen tappioon. Pelimme ei ollut huonoa, mutta tulos oli. Olemme vasta valmistautumisvaiheessa, ja tämä oli kauden toinen pelimme. Ei ole tarvetta kysellä, mitä on tapahtunut. Hävisimme ja se siitä.