Real Madridin kiikarissa oleva hyökkääjäsensaatio Kylian Mbappé, 18, on tehnyt vaikutuksen kapteeni Sergio Ramosiin.

Mbappé teki Monacolle päättyneellä kaudella 15 maalia Ranskan liigassa. Mestarien liigassa hän viimeisteli kuusi täysosumaa.

– Näin hänet otteluissa, joissa pelasin häntä vastaan ja Mestarien liigan otteluissa viime kaudella, Ramos sanoo Foot Mercatolle.

– Hän on loistava pelaaja, jolla on suunnaton potentiaali. Hän on nopea pelaaja, joka saa vastustajansa levottomiksi ja pystyy tekemään maaleja. Hän tulee kamppailemaan parhaiden kanssa, espanjalainen jatkaa.

Ramos kehuu Ranskan maajoukkuetta, jonka Espanja kohtasi ystävyysottelussa maaliskuussa. Kokoonpanosta löytyy nuoria valmiita huippupelaajia, joita ei voi enää luonnehtia lupauksiksi.

– Heillä on pelaajia, jotka ovat osoittaneet olevansa todella hyviä: Antoine Griezmann, Paul Pogba, Raphaël Varane, Mbappé… He ovat pelaajia, jotka tekevät eron, ja mielestäni Ranska on yksi vaikeimmin lyötävistä joukkueista parin seuraavan vuoden aikana.

Saadakseen Mbappén riveihinsä madridilaisseuran on todennäköisesti lyötävä tiskiin uusi maailmanennätyssumma pelaajamarkkinoilla.