Valencia ajattelee jo kovaa vauhtia tulevaa kautta. Kuluva kausi on ollut jokaisella aspektilla suuri pettymys, ja seura kokee valtavia muutoksia alkavana kesänä.

Valencian päävalmentaja ja seurapresidentti vaihtuvat, sekä pelaajisto saattaa muuttua radikaalisti. Valencialaisen urheilulehden Superdeporten mukaan Valencia on kiinnostunut kolmesta pelaajasta, jotka ovat parhaillaan Sevillassa lainalla Atléticosta pelaavat Luciano Vietto ja Matías Kranevitter, sekä Alávesissa Real Madridista lainalla pelaava Marcos Llorente.

Vietton ja Kranevitterin kaudet Sevillassa ovat olleet jokaiselle suuri pettymys. Kaksikko ei ole saanut haluamaansa roolia Jorge Sampaolin alaisuudessa, eivätkä Vietto ja Kranevitter jatka Andalusiassa tulevalla kaudella. Sevillalla on 23 miljoonan euron osto-optio Viettoon, mutta seura ei ole käyttämässä sitä. Kranevitter siirtyi Atléticosta Sevillaan yhden kauden lainalle ilman osto-optiota.

Alavésissa loistavaa kautta pelaava Llorente saattaa jäädä ensi kaudeksi Real Madridin riveihin, eikä siirtyä uudelle lainalle, mutta selvyys siihen saadaan todennäköisesti kesän siirtoikkunan loppuhetkillä. Jos Real Madrid hankkii Llorenten pelipaikalle vahvistuksia, lähtee Espanjan nuorten maajoukkuepelaaja todennäköisesti etsimään lainan myötä peliaikaa muualta.

Varsinkin Vietton kannalta lainasopimus Valenciaan saattaisi olla looginen, jos Marcelino siirtyy seuran valmentajaksi. Vietto oli nimittäin loistavassa vireessä muutama kausi sitten juuri Marcelinon alaisuudessa Villarrealissa tehden 18 maalia kauden aikana, ja sai siten siirron Atléticoon. Sen jälkeen ura on ollut laskusuunnassa heikkojen otteiden myötä.

Lähtökohtaisesti jokainen kolmikosta olisi avauksen pelaaja Valenciassa, joten peliajan kannalta lainasiirrot saattaisivat olla järkeviä.