Atlético sai todella huonoja uutisia, koska seuran laitapuolustaja Sime Vrsaljkon oikean polven eturistisiteet ovat revenneet.

25-vuotias Kroatian maajoukkuepuolustaja loukkaantui alkuillan Sevilla-ottelun ensimmäisellä minuutilla itsekseen ja joutui tulemaan välittömästi kentältä pois. Aluksi Atlético ilmoitti kyseessä olevan vain venähdys, mutta lopulta seura kertoi, että vamma on huomattavasti vakavampi.

Jos ja kun Vrsaljko joutuu leikkaukseen, on puolustaja sivussa näillä näkymin ainakin 7-8 kuukautta. Se merkitsisi käytännössä sitä, että pelaajan loppuvuosi jalkapallon parissa on ohi.

Atlético saisi ostaa sarjan puolesta itselleen korvaajan, kun pelaaja on loukkaantunut niin vakavasti, mutta seuralla on päällä siirtokielto. Siten Atlético joutuu pärjäämään Juanfranilla loppukauden. Atléticolla kävi samanlainen tilanne syyskuussa, kun Augusto kärsi myös ACL-vamman. Seura ei saanut jalkapallon kattojärjestöiltä lupaa korvaajan hankintaan siirtokiellon takia. Augusto on vieläkin sivussa.