Leganés oli kaataa Sevillan vieraskentällä, mutta kamppailu päättyi lopulta tasapeliin luvuin 1-1. Leganésille vierailu Ramón Sánchez Pizjuánilla oli seurahistorian ensimmäinen ja loistavan peliesityksen myötä mukaan kotimatkalle Madridiin tarttui arvokas piste.

Sevillalle sen sijaan alkuilta oli pettymyksiä täynnä. Leganés hallitsi ottelua, loi ehdottomasti paremmat maalipaikat ja puolusti tiiviisti. Sevilla ei saanut juurikaan mitään konkreettista aikaan ja Jorge Sampaolin miehistö pelasi itsensä käytännössä ulos mestaruuskamppailusta.

Leganés meni ottelun toisella minuutilla johtoon, kun Gabriel Pires ohjasi pallon taitavasti maaliin Nabil El Zharin syötöstä. Vain hetkeä myöhemmin El Zhar pääsi läpiajoon, mutta Sergio Rico pysäytti vikkelän Leganés-laiturin yrityksen. Leganés sai vielä avausjaksolla muutaman loistopaikan, mutta Sevilla tasoitti ottelun juuri ennen puoliaikavihellystä Stevan Joveticin toimesta.

Toisella jaksolla Leganés epäonnistui jälleen läpiajossa ja muutamassa muussa potentiaalisessa maalipaikassa, joten voi sanoa hyvällä itsetunnolla Sevillan selvinneen ottelusta ilman tappiota.

Sampaoli oli päättänyt lepuuttaa avainmiehiään ajatellen tiistain elintärkeää Leicester-ottelua Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Jos ja kun Barcelona ja Real Madrid voittavat huomiset ottelunsa, kannattaa Sevillan alkaa puolustaa kolmatta paikkaansa. Nimittäin Atlético nousee viiden pisteen päähän andalusialaisista, jos punavalkoiset kaatavat putoamisviivan alapuolella olevan Granadan illemmalla. Ensi viikolla Atlético nimittäin isännöi juuri Sevillaa ja se saattaa olla loppukauden tärkein kamppailu kaksikon kannalta.