Sevilla isännöi Real Madridia illalla Ramón Sánchez Pizjuánilla. Joukkueet ovat kohdanneet viimeisen puolentoista viikon aikana kahdesti, kun seurat arvottiin vastakkain Copan neljännesvälierissä. Real Madrid paineli puolivälieriin avausosavoittonsa takia, mutta tänään panos saattaa olla jopa suurempi.

Ennen tämän kierroksen ensimmäisiä otteluita Sevilla oli sarjataulukossa toinen – neljä pistettä Madridia perässä. Jos Jorge Sampaolin miehistö onnistuu tänään voittamaan, niin piste-ero kaventuu vain yhteen pisteeseen. Sevillan loppukauden tavoite Sampaolin mukaan on antaa valtavaa painetta sarjakärjelle niin pitkään kuin se on mahdollista.

Sampaolin luottopelaaja Franco Vázquez kommentoi AS:lle illan ottelua.

– Pukukopissa joukkue oli suuttunut torstaina, koska ansaitsimme voittaa silloisen ottelun peliesityksemme johdosta. Tällä hetkellä Real Madrid on maailman paras joukkue ja he ovat osoittaneet sen tappiottomalla putkellaan. Me olemme kuitenkin myös hyvässä vireessä ja laitoimme Madridin suuriin vaikeuksiin torstaina, mutta meidän pitää tehdä se myös illalla.

– Real Madridin laittaminen ongelmiin kahdesti neljän päivän sisään on haastavaa, mutta olen täysin varma, että heille tulee todella vaikea ilta.

Sevillan ja Real Madridin välinen koitos alkaa 21.45 Suomen aikaa.