Sevilla jatkoi mahtavaa sarjakauttaan San Sebastiánissa, kun Real Sociedad kaatui vieraskentällä lopulta lukemin 4-0. Andalusialaisten sankarina toimi ranskalainen Wissem Ben Yedder, joka tehtaili baskien verkkoon hattutempun. Ben Yedderin hattutemppu oli hyökkääjän toinen muutaman viikon sisään.

Toulousesta kesällä Sevillaan siirtynyt 26-vuotias kärki aloitti maalinteon ensimmäisen jakson puolivälissä ja teki toisen osumansa heti perään. Läpi ottelun yllättävän heikosti ja aneemisesti pelannut Real Sociedad tyytyi vastaiskuihin, kun Jorge Sampaolin miehistö pelasi äärimmäisen hyökkäävää jalkapalloa – odotetusti.

Pablo Sarabia teki vieraiden kolmannen kaksikymmentä minuuttia ennen loppua ja Ben Yedder viimeisteli loppulukemat seitsemän minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Sevilla nousi voittonsa myötä ainakin väliaikaisesti sarjassa toiseksi ohi Barcelonan, joka pelaa illalla haastavan vierasottelun Villarrealia vastaan.