Atlético Madrid kukisti keskiviikkona Mestarien liigan huippuottelussa Bayern Münchenin 1-0. Voitto oli samalla Diego Simeonen ensimmäinen Carlo Ancelottista Mestarien liigassa, neljännellä yrittämällä.

Ottelusta jäi puhuttamaan myös Antoine Griezmannin epäonnistunut rankkari. Ranskalainen hassasi pilkun keväällä Mestarien liigan finaalissa ja tälläkin kertaa veto pysähtyi ylärimaan.

-Se ei ollut viimeinen missaamani rankkari. Yritän ampua ne maaliin, mutta joskus se onnistuu ja joskus ei, Griezmann totesi tyynesti AS:n sivuilla.

Atlético oli tuttuun tapaan ahkera ja aktiivinen, ja juoksikin joukkueena yli kahdeksan kilometriä vieraitaan enemmän. Etenkin keskikentän Koke, Gabi ja Saúl uurastivat taistelussa koko rahan edestä.

– Yritämme pelata aina vastustajan edellyttämällä tasolla. Ottelu oli vaikea, mutta olimme vahvoja puolustuksessa ja saimme hyvän tuloksen. Koke ja Gabi pelasivat huikean ottelun ja olemme hyvin kiitollisia siitä, mitä he tekevät joukkueen hyväksi, Griezmann kehaisee.