Granadan vierailu Las Palmasiin ei mennyt odotuksien mukaan, kun ainoa tuliainen kotimatkalle oli 1-5-tappio ja kerrassaan surkea esitys. Sen myönsi myös valmentaja Paco Jémez, joka alkoi kyseenalaistaa rooliaan joukkueen penkin päässä.

– On vain ja ainoastaan minun vikani, että joudumme poistumaan täältä valtavan häpeän ja häväistyksen saattelemana. Seurajohdon pitää miettiä sitä, olenko oikea mies tämän joukkueen valmentajaksi, koska tässä ottelussa minä olin Las Palmasin paras pelaaja. Tein kaikki mahdolliset virheet, mitä voi vain kuvitella.

– Joukkueeni ei ole vastustajan kannalta pelottava, kun hallitsemme palloa. Tällä tasolla meidän pitäisi pelata paljon paremmin ja meillä on todella paljon töitä edessämme. Minä ja joukkueeni emme esittäneet mitään ottelussa. Pelaajat jaksoivat kuitenkin tehdä loppuun saakka töitä, mutta kun päävalmentaja epäonnistuu pahasti, niin se myös altistaa pelaajat epäonnistumaan.

Jémez on tunnettu pallonhallintapelin sanansaattaja, joka ei ole koskaan suostunut luopumaan tikitaka-pelityylistään, vaikka pelaajamateriaali on ollut varsin heikkoa. Granada pestasi kokeneen madridilaisen penkin päähän, kun Jémezin pitkään valmentama Rayo tippui keväällä Segundaan.