La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas ei voi sietää maan toista jalkapallopomoa – Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajana toimivaa Ángel María Villaria.

Tällä hetkellä Villar toimii Espanjan liiton lisäksi UEFA:n väliaikaisena puheenjohtajana. Villar kertoi hiljattain aikovansa ehdolle, kun UEFA:lle valitaan seuraavaa varsinaista puheenjohtajaa. Tebas syyttää Villaria itsekkäästä kieroilusta, sillä Espanjan liiton puheenjohtajavaalit on siirretty pidettäväksi UEFA:n vaalien jälkeen.

– Riittää, kun vertaa hänen (Villarin) päähänpistosta siirrettyjä Espanjan liiton vaaleja ja hänen itsekkyyttään hakeutua ehdolle UEFA:n puheenjohtajaksi. Se kertoo, kuinka paljon hänellä on kunnioitusta espanjalaista jalkapalloa kohtaan, Tebas puhisi Marcalle.

– Hän siirsi Espanjan-vaaleja kierosti ja laittomasti vain nähdäkseen, valitaanko hänet UEFA:n puheenjohtajaksi. Jos ei, hän asettuu ehdolle Espanjan liiton puheenjohtajaksi. Nuo ovat faktoja, joista näkee millä tavalla hän johtaa liittoa.

– Olen sanonut pitkään, että tämä (Espanjan systeemi) on feodaalinen järjestelmä. Hän tekee mitä lystää, ja luulee, että me kaikki olemme hänen maaorjiaan. Toivottavasti tähän saadaan muutos.

– Olen kuullut, että (Aleksandar) Ceferin ja (Michael) van Praag asettuvat myös ehdolle (UEFA:n vaaliin), joten siitä tulee hyvin vaikeaa (Villarille). En halua häntä Espanjaan tai UEFA:an, mutta mieluummin sinne kuin tänne.