”Miten se vaikuttaa esimerkiksi Memphis Depayhin?” – Barcelona-legenda ei käännä katseita menneisyyteen illan huippuottelun alla

© Kuva: Getty Images

Barcelona isännöi Bayern Müncheniä tiistai-iltana Camp Noulla Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran elokuussa 2020 Mestarien liigan yksiosaisessa puolivälieräottelussa. Bayern murskasi Barcelonan maanrakoon maalein 8-2 ja eteni lopulta koko kilpailun voittoon.

Barcelonan entinen maalivahti ja urheilutoimenjohtaja Andoni Zubizarreta käväisi TZ:n haastattelussa ja muistutti, ettei illan ottelulla ole mitään tekemistä 2-8 -tappioon päättyneen kamppailun kanssa.

– Totta puhuen sillä ottelulla ei ole mitään tekemistä illan kamppailun kanssa. Ne ovat erilaisia otteluja. Samat seurat pelaavat, mutta kummallakin on erilaiset joukkueet. Esimerkiksi miten silloinen 2-8 -tappio vaikuttaa Memphis Depayn peliesitykseen? En usko, että edes siinä ottelussa pelanneet Bayernin ja Barcelonan pelaajat ajattelevat sitä ollenkaan, Zubizarreta totesi.

Zubizarreta osasi odottaa Barcelonan antavan potkut Quique Setiénille ottelun jälkeen. Zubizarreta muistutti, ettei Hans-Dieter Flick ole enää Bayernin päävalmentaja, joten joukkueet ovat muuttuneet huomattavasti.

– Oli odotettavissa, että Barcelona antoi potkut päävalmentajalleen sen ottelun jälkeen. Se oli loogista. On silti muistettava, ettei Bayernillakaan ole enää samaa valmentajaa.

Illan ottelu käynnistyy klo 22.00. Lue ennakkomme täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004