Yllätystappiota selitellyt Zinédine Zidane ei usko pelaajien luottamuksen menneen: ”Katsotaan, mitä tapahtuu”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin tämän kauden vaikeudet saivat jatkoa keskiviikkona, kun se putosi Copa del Reystä heti ensimmäisessä ottelussaan. Segunda B:ssä pelaava Alcoyano otti Zinédine Zidanen miehistöstä 2-1-jatkoaikavoiton, vaikka se joutui alivoimalle viisi minuuttia ennen voittomaaliaan.

Real Madrid on nyt voittanut vain yhden viimeisistä viidestä ottelustaan. La Ligassa se on jäänyt tasapeleihin niin Elchen kuin Osasunankin vieraana, ja Supercopasta tuli lähtö jo välierävaiheessa Athletic Bilbaota vastaan.

– On sanottava, että kyllä me yritimme. Pelaajat antoivat kaikkensa, ja loimme maalipaikkoja, joista tehdä toisen maalin. Kun sitä ei tee, voi tapahtua vapaapotkusta niin kuin meille tapahtui: 1-1.

– Tasoitusmaalin jälkeen meillä oli vaikeuksia. Tämä on vaikea hetki. Olemme ulkona cupista. Tässä piti käydä toisin. Pelaajat kuitenkin yrittivät.

– Minä olen valmentaja, ja vastuu kuuluu minulle. Kannan sen, kuten aina. Jos olisimme tehneet toisen maalin, pelistä olisi tullut toisenlainen. Sellaista on jalkapallo. Maalivahti teki kaksi tai kolme huipputorjuntaa, Zinedine Zidane selitti shokkitappiota.

Toimittajan kysymykseen ”naurunalaiseksi joutumisesta” Zidane vastasi näin:

– Se on sinun sanavalintasi, ei minun. Jalkapallossa on vaikeita juttuja. Pelasimme ottelun Segunda B:n joukkuetta vastaan, ja meidän olisi pitänyt voittaa se, mutta niin ei käynyt. Ei se silti mikään häpeä ole.

– Tällaisia asioita tapahtuu uran varrella, ja kannan siitä täyden vastuun. Me jatkamme työntekoa ja jätämme tämän taaksemme. Tämä oli taas tuskainen päivä, sillä emme pidä häviämisestä. Emme kuitenkaan aio seota tästä, vaan jatkamme töitä.

Vaikeuksien kasaantuessa Zidanelta kysyttiin tietysti myös siitä, pelkääkö hänen asemansa olevan vaakalaudalla tai pelaajien luottamuksen menneen.

– Uskon pelaajien luottavan minuun yhä, mutta sitä on kysyttävä heiltä. Olemme tehneet hyviä juttuja, joskin viime aikoina vähemmän. Nyt täytyy muistaa, että meillä on vielä La Liga ja Mestarien liiga. Keskitymme tekemään hyviä juttuja. Jos viesti tulee, niin pitää kysyä pelaajilta. Minä uskon, että me olemme samassa veneessä.

– Kun häviää, niin aina puhutaan kaikenlaista. Mitä tahansa tapahtuukin, minä olen rauhallinen. Kun olemme kentällä, pelaajat haluavat vain voittaa. Katsotaan, mitä näinä päivinä tapahtuu, Zidane totesi.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.