Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda B:ssä pelaava Alcoyano isännöi keskiviikkoiltana Real Madridia Copan kolmannella kierroksella.

Alcoyano voitti Real Madridin jatkoajan jälkeen luvuin 2-1 ja eteni neljännesvälieriin.

Varsin vahvalla avauskokoonpanolla otteluun lähtenyt Real Madrid hallitsi pelitapahtumia avausjaksolla, muttei kyennyt luomaan järin vaarallisia maalipaikkoja. Alcoyano sen sijaan puolusti odotetun tiiviisti ja yritti iskeä parhaansa mukaan vastaan.

Ottelun avausmaali nähtiin juuri ennen taukoa. Marcelo lähetti keskityksen boksiin ja Éder Militão puski pallon maaliin. Maali oli Militãolle Real Madrid -uran ensimmäinen.

Toisella jaksolla Real Madrid oli varsin vaisu – ainakin ottaessa huomioon, minkä tason vastustaja madridilaisjätillä oli vastassa.

Alcoyano ei muuttanut taktiikkaansa ja puolusti tiukasti syvällä. Se toimi, sillä Real Madrid ei päässyt vaarallisille maalipaikoille.

Alcoyano nousi kaikkien yllätykseksi tasoihin kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. José Solbes siirsi puoliammattilaisseuran tasoihin maalin edustalta kulmatilanteessa.

Juuri ennen lisäaikaa Real Madrid sai loistavan maalipaikan, mutta 41-vuotias Alcoyano-vahti José Juan venyi huipputorjuntaan.

Jatkoajalla Juan seisoi kirjaimellisesti päällään ja nappasi usean loistotorjunnan pysäyttäessään Real Madridin maalintekoyrityksiä.

Alcoyano shokeerasi Real Madridia viisi minuuttia ennen jatkoajan päättymistä. Juanan Casanova siirsi Alcoyanon johtoon maalin edustalta komealla ohjauksellaan.