”70 prosenttia pelaajista haluaa Zinédine Zidanen lähtevän” – toimittajadebatissa valmentajalle todella tyly tuomio

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kaudesta 2020-2021 ei tule pokaalisadetta. Se on varmaa jo nyt. Supercopassa Madridin matka katkesi välieräottelussa Athletic Bilbaota vastaan, ja Copa del Reystä se putosi heti ensimmäisessä ottelussaan – kaksi sarjaporrasta alempana pelaavaa Alcoyanoa vastaan.

Toki Madridilla on mahdollisuus vielä kahteen pokaaliin, mutta suosikki se ei ole kummassakaan kilpailussa. Mestarien liigan lohkovaiheessa meno oli tahmeaa, vaikka lohkovoitto lopulta heltisikin. La Ligassa naapuriseura Atlético on puolestaan karannut jo seitsemän pisteen päähän, vieläpä ottelun vähemmän pelanneena.

Vaikka Real Madrid kaatoikin lauantaina Alavésin selvänumeroisesti 4-1, ilman koronatartunnan saanutta Zinédine Zidanea, ei joukkueen iskukykyyn Zidanen johdolla uskota enää samoin kuin ennen. Cadena SER:in Carrusel-ohjelmassa toimittajat olivat vahvasti sitä mieltä, että pelaajiston tyytymättömyys Zidanea kohtaan on kasvanut selvästi. Antón Meana arveli valtaosan pelaajistosta ilahtuvan, jos Zidane vaihtuu toiseen mieheen.

– Luulen, että kaikki muut pelaajat paitsi Varane, Mendy, Benzema, Casemiro ja Kroos olisivat iloisia. Kokoonpanossa on 24 pelaajaa, joista ehkä kahdeksan toivoo hänen jäävän. Monet olisivat valmentajanvaihdoksesta iloisia. Luulen, että 70 prosenttia pelaajista haluaisi Zidanen lähtevän, Meana laskelmoi.

Toinen SER:in toimittaja Jesús Gallego arvosteli etenkin sitä, ettei Zidane anna riittävästi luottamusta nuorille pelaajille.

– Kun nostaa Real Madridin avauksen nuoren pelaajan, pitää sietää kaiken voittaneiden veteraanien katseita. Kun Raúl nousi Real Madridin edustusjoukkueeseen, hänen tieltään piti penkittää seuraikoni Emilio Butragueño. Myös ”Buitren” ja Míchelin katseita piti aikoinaan sietää. Tällaisten ratkaisujen tekeminen kysyy luonnetta.

Kritiikkiin yhtyi kolmaskin SER:n toimittaja Julio Pulido:

– Kuka on lyönyt läpi Real Madridin avauksessa Zidanen johdolla? Ei kukaan. Minusta on hälyttävää, ettei Zidane osaa käsitellä nuoria pelaajia, Pulido täräytti.

Carrusel Deportivon Barcelona-selostaja Lluis Flaquer liittyi kuoroon ottamalla vertailukohdaksi teini-ikäisen Pedrin, joka on lyönyt tällä kaudella läpi Barcelonassa. Flaquer ei usko, että Pedri olisi saanut samanlaista tilaisuutta Madridissa.

– Pedri olisi pelannut Alcoyssa (hävityssä cup-ottelussa) ja vain vähän enemmän Zidanen joukkueessa. Luulen, että hän olisi pyytänyt päästä takaisin Las Palmasiin, Flaquer arveli.

Lähde: Cadena SER


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.