Real Madrid hävisi Mestarien liigan lohkovaiheessa toista kertaa ukrainalaiselle Šah’tar Donetskille ja on nyt vaarassa jäädä kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle.

Loppulukemat olivat 2−0 kotijoukkue Šah’tarille kylmässä ilmassa pelatussa kamppailussa. Real Madridin esitys ei ollut todellakaan häävi.

Avausjakso oli tasainen, mutta Real Madridin Marco Asensio vastasi parhaista paikoista. Hän laukoi pallon tolppaan ja hätyytteli donetskilaisten maalia toistamiseen.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidanen mielestä Real Madrid pelasi hyvin.

− Me olimme hyviä ensimmäisellä jaksolla. Peli olisi ollut ihan erilainen, jos olisimme tehneet avausmaalin, Zidane sanoi ottelun jälkeen.

Šah’tar otti kuitenkin pelin hallinnan toisella puoliajalla ja oli niskan päällä. Dentinho ja Manor Solomon vastasivat isäntien maaleista.

− Heidän maalinsa oli meille takaisku, kun pelasimme hyvin. Meillä oli pari-kolme paikkaa ja osuimme tolppaan, Zidane kertasi.

Zidanen mainitsemat paikat eivät kuitenkaan olleet kummoisempia kuin kotijoukkueella. Asension tolppa ja aktiivisuus olivat Real Madridin harvoja ilonaiheita, mutta paikat tulivat ensimmäisellä puoliajalla. Zidanen positiivisuus pelin jälkeen yllätti myös lehdistön.

Peliä seuranneet toimittajat nimittäin olivat sitä mieltä, että Real Madridin esitys oli todella vaisu. Zidanea odottikin ottelun jälkeen tiukka kysymys asemaansa liittyen.

− En ole eroamassa, Zidane joutui vastaamaan.

Real Madrid on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden, kun La Liga ja Mestarien liiga lasketaan yhteen. Ennen tiistai-illan tappiotaan joukkue hävisi pääsarjapelin Alavésille.

Lähde: AS