Real Madrid matkustaa sunnuntaina La Liigan huippukamppailussa Valencian vieraaksi. Ensi keskiviikkona vuorossa on tämän kauden ensimmäinen El Clásico.

Valencia -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa lauantaina Real Madridin ranskalaismanagerilta Zinédine Zidanelta kysytyt kysymykset liittyivät jo paljon tulevaan keskiviikon kamppailuun.

– Emme puhu siitä, mitä tapahtuu keskiviikkona. Puhutaan siitä myöhemmin. En ole kiinnostunut puhumaan tästä aiheesta, Zidane totesi.

– Jos mietin, että keskiviikon peli on tärkeä, olen väärässä. Tärkeä peli on huomenna [viitasen sunnuntain Valencia -otteluun], ranskalainen jatkoi.

Keskikenttäpelaaja Casemiron pelaaminen sunnuntaina on epävarmaa. Brasilialaisella on pelikielto yhden varoituksen päässä, joten mikäli sunnuntaina keltainen kortti nousee, hän missaisi klassikon.

– Päätös hänen pelaamisestaan tulee valmennukselta. Puhun myös pelaajieni kanssa, koska olen kiinnostunut siitä, mitä he sanovat. Tiedämme hänen (Casemiro) tärkeytensä, Zidane jatkoi.

Lähde: Marca