Zinédine Zidane oli kaksijakoisissa tunnelmissa maalittomaan tasapeliin päättyneen Madridin derbyn jälkeen. Piste tuli, mutta enemmänkin olisi Zidanen mukaan ollut otettavissa.

– En ole iloinen, koska tuolla työmäärällä olisimme ansainneet enemmän. Me pelasimme hyvin, loimme tilanteita hyvin… Sääli, ettemme voittaneet, Zidane sanoi lehdistölle.

– Meillä oli maalipaikkoja, kuten Karimin [Benzema] pusku. Meiltä puuttui hyökkäyspäästä viimeinen silaus, mutta en voi kritisoida pelaajiani mistään. Olen tyytyväinen heidän suoritukseensa.

Zidane antoi samalla kritiikkiä Atléticolle.

– Tärkeintä on se, mitä me itse teemme. He pelaavat aina tällä tavalla. Ajoittain he eivät ole lainkaan kiinnostuneita pallosta. Meidän oli tehtävä kaikki itse, ja tällä kertaa meiltä jäi jotain puuttumaan.

Kumpikaan joukkue ei juuri riskejä ottanut. Lyhyesti summattuna molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja hyökkäsivät ponnettomasti. Zidanelta kysyttiin, olisiko riskitasoa voinut nostaa.

– Meidän pelaajillamme voisimme toki ottaa enemmän riskejä. Mutta tässä oli vastassa joukkue, joka on hyvä vastahyökkäyspelaamisessa.

Zidane halusikin enemmän korostaa hyvää puolustuspelaamista. Real on nyt pelannut kolme nollapeliä putkeen.

– Jos pystymme jatkamaan tällaista puolustuspelaamista ja joukkueena tekemistä, hyökkäyspeli kyllä tulee sieltä. Tämä oli kolmas peli peräjälkeen ilman päästettyä maalia. Meidän on jatkettava tällä tiellä.

– Tiedämme intensiteetin tärkeyden, mutta nyt näimme todella vahvan Real Madridin. Emme tehneet maalia, mutta emme myöskään antaneet vastustajalle minkäänlaisia paikkoja. Tämä on tärkeä asia.