Zinédine Zidane piti hetki sitten lehdistötilaisuuden alkavan La Liga -kauden kynnyksellä.

Ennakkoon odotetuimpia hetkiä olivat päivitykset mahdollisista pelaajakaupoista. Gareth Bale, James Rodríguez ja Mariano Díaz ovat tiettävästi koko kesän olleet myyntilistalla, mutta heistä kukaan ei ole käynyt kaupaksi.

COPE uutisoi jo, että Zidane olisi kääntänyt kelkkansa Rodríguezin suhteen eikä enää haluaisikaan päästää taituria pois. Nyt näyttää siltä, ettei Balekaan ole lähdössä mihinkään.

Vielä heinäkuussa Zidane sanoi julkisesti toivovansa, että Bale lähtee mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Lehtitietojen mukaan miehellä olisi ollut ottaja Kiinassa, mutta oma perhe torppasi siirron. Sittemmin halukkaita ostajia ei ole ilmaantunut.

– Vaikutti siltä, että Bale oli lähdössä. Nyt hän on täällä meidän kanssamme. Luotan häneen, kuten muihinkin. Hän on tärkeä pelaaja, Zidane sanoi nyt lehdistölle.

Real Madrid Info ³⁵

@RMadridInfo

Real Madrid Info ³⁵

@RMadridInfo
🎙️ Zidane: "We worked very well in the preseason, which was the objective, although perhaps the results did not reflect that.”
🎙️ Zidane: "It seemed that Bale was leaving and now he is here with us. I will count on him, like the other players. He is an important player."

Jamesista Zidane lausui näin:

– James on hyvässä vireessä. Olen iloinen, että hän on joukkueessamme.

Real Madrid Info ³⁵

@RMadridInfo

Real Madrid Info ³⁵

@RMadridInfo
🎙️ Zidane: [on potential new signings]: "I'm happy with my players and we only think about tomorrow's game. I have the best players, I will always defend them.”
🎙Zidane: “James is in great form and I’m happy to have him in the squad.”

Zidanelta yritettiin kysyä myös Paul Pogbasta ja Neymarista, jotka molemmat on yhdistetty seuraan siirtohuhuissa.

– Pogba on Manchester Unitedin pelaaja, meidän on kunnioitettava sitä. Neymar ei ole Real Madridin pelaaja. Tärkeitä ovat ne pelaajat, jotka ovat täällä.

Real Madridin osalta kausi alkaa lauantaina vierasottelulla Celta Vigoa vastaan. Ottelu alkaa kello 18 Suomen aikaa.

La Liga starttaa perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!