MD: Xavin sopimuksesta poistettiin tällainen pykälä – vaikeuttaako paluuta Barcelonaan?

© Kuva: Getty Images

Xavi Hernández valmentaa qatarilaista Al-Saddia.

Xavi lopetti pelaajauransa samaisessa seurassa kesällä 2019 ja on siitä lähtien valmentanut Al-Saddin edustusjoukkuetta.

Xavi on tehnyt hienoa työtä seurassa. Barcelona-legenda on voittanut Al-Saddin päävalmentajana Qatarin pääsarjamestaruuden ja cupin. Tällä kaudella Al-Sadd on voittanut kaikki kolme otteluaan.

Barcelonan seurajohto on tiettävästi kiinnostunut palkkaamaan Xavin uudeksi päävalmentajakseen sen jälkeen, kun joukkueen nykyinen luotsi Ronald Koeman saa potkut tehtävästään. Katalonialaismedioiden mukaan on vain ajan kysymys, milloin Koemanille annetaan potkut.

Xavi on yksi Barcelonan useista korvaajaehdokkaista.

Mundo Deportivon mukaan kukaan Barcelonasta ei ole soittanut Xaville. Xavi allekirjoitti kesällä jatkosopimuksen Al-Saddin kanssa. Jatkosopimuksen yhteydessä osapuolet poistivat aiemmassa sopimuksessa olleen pykälän, jonka mukaan Barcelonan tehdessä tarjouksen Xavi voi jättää Al-Saddin välittömästi. Enää kyseistä pykälää ei ole olemassa.

Al-Saddin seurajohto halusi poistaa pykälän, jottei Xavi miettisi paluuta Barcelonaan. Nyt Barcelonan pitäisi neuvotella Al-Saddin kanssa ja maksaa Xavin sopimuksessa oleva ulosostopykälä, jos katalaaniseura haluaisi pestata Xavin uudeksi valmentajakseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.