Xavi kertoi, miksi kieltäytyi Barcelona-pestistä – toivotti myös Quique Setiénille onnea

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Barcelona palkkasi maanantai-iltana uudeksi valmentajakseen Real Betisiä viimeksi valmentaneen Quique Setiénin. Ennen Setiénin palkkamista seura neuvotteli todellisen Barca-ikonin Xavin kanssa pestistä. Xavi antoi kuitenkin Barcalle pakit, ja kertoi torstaina medialle syyn kieltäytymiseensä.

– Kyllä, sain Eric Abidalilta ja Óscar Graulta Barcelonan tekemän tarjouksen, mutta en hyväksynyt sitä, Xavi totesi lehdistötilaisuudessa Qatarissa.

– Kieltäytyin etenkin siksi, että nyt on vielä minulle liian aikaista valmentaa Barcelonaa. Barcelonan valmentaminen on kuitenkin edelleen tulevaisuuden haaveeni.

Xavilla on voimassaoleva sopimus qatarilaisen Al Saddin kanssa. Al Sadd kohtaa perjantaina Qatarin cup-finaalissa Al Duhailin.

39-vuotias Xavi on viettänyt Qatarissa nyt 4,5 vuotta, mutta palaa siis mielellään Barcelonaan ennemmin tai myöhemmin. Kenties jo Quique Setiénin seuraajaksi tämän sopimuksen päättyessä kesällä 2022? Tai jo ensi vuonna, jos Barcelonan tuleva puheenjohtaja haluaa hyödyntää Setiénin sopimuksen purkupykälän?

Sitä odotellessa Xavi kuitenkin toivotti Setiénille menestystä työssään.

– Olen todella tyytyväinen Barcelonan uuden valmentajan valintaan. Pidän suuresti hänen työskentelytavastaan ja toivon, että hän menestyy joukkueen kanssa, Xavi totesi.

Xavi tapasi viime viikolla Barcan delegaation kolmeen otteeseen – perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tiedot tapaamisista vuotivat mediaan nopeasti, mutta Xavi piti itse pelaajiaan ajan tasalla.

– Kerroin päätöksestäni ensin perheelleni ja sitten Al Saddin pelaajille, koska he olivat seuranneet aihetta. Kolmen päivän ajan en ollut täysin oma itseni, mutta nyt keskityn taas täysillä Al Saddiin.

Lähde: Mundo Deportivo

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS