Willian lähtökuopissa Chelseassa – kiistää Barcelonan tehneen tarjouksen

© Kuva: Getty Images

69 A-maaottelua pelanneen brassilaituri Willianin jatko Chelseassa näyttää erittäin epätodennäköiseltä. 31-vuotiaan Willianin sopimus päättyy kesäkuun lopussa. Chelsea tarjosi miehelle kaksivuotista jatkosopimusta, kun Willian itse toivoi kolmen vuoden jatkoa. Tämän hän paljasti medialle itse.

– Kaikki tietävät sopimukseni päättyvän muutaman kuukauden kuluttua. Näyttää siltä, että jatkosopimuksen tekemisestä tulee hankalaa. Pidän jatkopestin allekirjoittamista epätodennäköisenä, sillä Chelsea tarjosi minulle kahta vuotta, minä pyysin kolmea, ja keskustelut päättyivät siihen, Willian sanoi Brasilian Fox Sportsille.

– Voi olla, että pääsemmekin yhtäkkiä sopuun, mutta juuri nyt voin sanoa, että sopimukseni päättyy ja voin neuvotella vapaasti minkä tahansa seuran kanssa.

Willian on pelannut Chelseassa kesästä 2013 lähtien. Hän kertoi samassa haastattelussa, että vielä ei ole aika palata kotimaahan Brasiliaan. Mieluiten Willian jatkaisi uraansa Euroopassa.

Barcelona oli tosissaan Willianin perässä kesän 2018 MM-kisojen jälkeen, mutta tuolloin Chelsea ei suostunut miestä myymään. Huhujen mukaan Barcelona harkitsi tekevänsä tarjouksen Willianista myös tammikuussa, mutta Willianin itsensä mukaan toistaiseksi tarjousta ei ole tehty.

– Viime kuukausina on ollut paljon spekulaatioita, mutta mitään konkreettista ei vielä ole, Willian myönsi.

– Ainoa tarjous, jonka olen Barcelonalta saanut, oli vuoden 2018 MM-kisojen jälkeen. Chelsea ei hyväksynyt sitä silloin, koska he eivät halunneet myydä minua.

Huhuissa Willianista kiinnostuneina seuroina on mainittu Barcelonan ohella myös Juventus, Arsenal ja Tottenham, mutta haastattelun perusteella peli on vielä täysin auki.

Lähde: Sky Sports


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.