Lähde: Valioliigan uinuva jättiläinen tavoitteli Viníciusta kesän siirtoikkunassa

© Kuva: Getty Images

13 Englannin mestaruutta historiansa aikana voittanut Arsenal on ollut viime vuosina vaikeuksissa. Tästä kertoo muun muassa se, että joukkue ei ole kolmeen perättäiseen kauteen sijoittunut Valioliigassa neljän parhaan joukkoon.

Lontoolaisseuran tekemisestä huokuu tällä hetkellä vahvasti se, että käynnissä on projekti, jonka tarkoituksena on palata terävimmälle huipulle mahdollisimman pian. Tavoitetta varten tarvitaan uusia avainpelaajia ja tällaista roolia Arsenal oli kaavaillut Real Madridin 19-vuotiaalle Viníciukselle.

Erittäin suositun brasilialaismedia UOL:n mukaan Arsenal oli kesän aikana yhteydessä Los Blancosiin ja tehnyt selväksi, että se on erittäin kiinnostunut Viníciuksesta. Englantilaisjoukkueen edustaja Edu yritti saada kauppaa toteutumaan, mutta hän sai Real Madridilta vastaukseksi jyrkän kieltäytymisen.

Arsenalin lisäksi myös Paris Saint-Germain oli kiinnostunut Viníciuksesta, mutta Real Madrid teki selväksi, että sillä itsellä on suuret suunnitelmat nuorukaisensa varalle.

Vinícius on pelannut Real Madridissa 34 ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia ja antanut 12 maaliin johtanutta syöttöä.