La Ligassa nähtiin viimeisellä kierroksella ennen lokakuun maaottelutaukoa yllätystuloksia, kun sekä Real Madrid että Sevilla kärsivät kauden ensimmäiset tappionsa kotimaan kentillä.

Real Madrid hävisi viikonloppuna Espanyolille vieraskentällä 2-1-lukemin. Carlo Ancelottin luotsaama miehistö pysyi silti sarjan kärkipaikalla, mutta Atlético Madrid ja Real Sociedad nousivat tasapisteisiin.

Sevillan vierastappio Granadalle oli yhtä suuri paukku. Granada ei ollut voittanut vielä peliäkään alkukauden aikana, mutta sunnuntaina se kaatoi mestaruustaistossa mukana olevan Sevillan Rubén Rochinan osumalla 1-0.

Real Madridin ja Sevillan tappioiden myötä Villarreal on La Ligan ainut tappioton joukkue tällä kaudella. Keltainen sukellusvene ei siitä huolimatta hätyyttele sarjan kärkisijoja.

Unai Emeryn luotsaama poppoo on nimittäin ollut alkukauden aikana todellinen ”tasapelikone” ja pelannut seitsemästä ottelustaan peräti viisi tasan. Se on kerännyt pisteitä 11 kappaletta ja päästänyt sarjan vähiten maaleja (3), mutta siitä huolimatta joukkue löytyy sarjataulukosta vasta 11. sijalta.

Täysin tappioitta Villarrealin kausi ei kuitenkaan ole tähän mennessä sujunut. Joukkue kärsi kauden alla UEFA:n Super Cupissa tappion Chelsealle rangaistuspotkuilla ja Mestarien liigassa Man United voitti sen Cristiano Ronaldon viime hetken osumalla 2-1-lukemin.

Villarreal CF English

@VillarrealCFen
Only unbeaten team in @LaLigaEN ✌️😉.

#VillarrealRealBetis