Villarreal kiri tappioasemasta vakuuttavaan voittoon Eurooppa-liigassa

© Kuva: Getty Images

Villarreal voitti torstaina azerbaidžanilaisen Karabahin 3-1 Eurooppa-liigassa. Ottelu pelattiin Turkin Istanbulissa Azerbaidžanin ja Armenian välisen konfliktitilanteen takia.

Karabah otti heti ottelun alussa pallonhallinnan itselleen, mutta azerbaidžanilaisilla oli vaikeuksia päästä potentiaalisille tekopaikoille.

Villarreal liikutti palloa harkitummin ja tehokkaammin. Avausjakson paras tontti tuli espanjalaisille vartin kohdalla, kun Carlos Bacca puski kulmapotkusta tolppaan.

Tauolle mentäessä Karabahilla oli kaksi maalintekoyritystä ja Villarrealilla seitsemän. Keltapaitojen maalivahti Gerónimo Rulli ei joutunut torjuntatöihin kertaakaan.

Jälkimmäisellä jaksolla pallonhallinta siirtyi Villarrealille, mutta ottelun kuva oli muuten samanlainen. Villarreal oli vaarallisempi, ja Karabahin kohtalo oli tyytyä ottamaan vastaan.

Villarrealin tehottomuus kostautui lopulta 78. minuutilla. Patrick Andrade nosti pallon nokkelasti Owusu Kwabenalle, joka laukoi volleysta Karabahin johtoon. 1-0.

Karabah ehti kuitenkin riemuita vain hetken, kun Villarreal tuli käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä tasoihin. Yeremi Pino haki rangaistusalueella oikean jalkansa vapaaksi ja tykitti upean kudin yläkulmaan. 1-1.

Tasoitusmaali vanheni viitisen minuuttia, kunnes Villarreal ratkaisi pelin. Samuel Chukwueze taisteli pallon päätyrajalla itselleen ja tarjoili syötön maalin edustalle Paco Alcácerille, joka sijoitti pelivälineen sisään. 2-1.

Villarreal sai vielä lisäajalla rangaistuspotkun, kun Abbas Huseynov rikkoi pallontavoittelutilanteessa Álex Baenaa, jota jouduttiin hoivaamaan hetki kentällä. Pilkkua asettui ampumaan Alcácer, joka laukoi illan toisen maalinsa. 3-1.

Villarreal johtaa kahden pelin jälkeen lohkoaan voitettuaan avausottelussaan turkkilaisen Sivassporin 5-3.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.